Ovrha Ferrarija Zlatka Marića, prijetnje ovrhom Renati Sopek i Mirni Berend

Ovrha Ferrarija Zlatka Marića, prijetnje ovrhom Renati Sopek i Mirni Berend

MEĐU više od 90 tisuća ovršnih postupaka na Općinskom sudu u Zagrebu nalaze se i oni osoba iz javnog života. Na udaru zakona tako se našao Zlatko Marić nad čijim je Ferrarijem jedna banka pokrenula ovrhu, dok zbog neplaćanja kredita bankama ovrha prijeti Renati Sopek i Mirni Berend. Na listi dužnika koji ne plaćaju telefonske račune našli su se Siniša Cmrk, Nikolina Pišek, Tony Cetinski i Alka Vuica.

Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrke Sokol-Marić našao se u nezavidnoj situaciji, ali ne svojom krivnjom. Podatak do kojeg je došao Jutarnji list govori da je nedavno jedna banka pokrenula postupak ovrhe protiv Marića, odnosno ovrhu nad njegovim skupocjenim Ferrarijem jer je jamac osobi koja nije na vrijeme platila kreditnu ratu.

Zbog kašnjenja plaćanja kredita opomena, nakon koje slijedi i ovrha, stigla je na adresu Mirne Berend, voditeljice kviza "Ona ili on". Iz istog razloga opomenuta je i voditeljica RTL Televizije Renata Sopek. Prezentatorica vremenske prognoze i suvoditeljica Big Brothera objasnila je da joj se to nikada ne bi dogodilo da se nije našla u "osjetljivoj" obiteljskoj situciji.

Poput Renate "grijehe" je spremno priznao i TV voditelj Siniša Cmrk, čiji je postupak u vezi neplaćanja telefonskih računa završen. To mu se dogodilo, kako tvrdi, jer je račun HT-a - jednog od najvećih ovrhovoditelja stizao na adresu na kojoj nije živio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolina Pišek navodno nema pojma zašto joj je stigla ovrha jer nije platila samo račun za zadnji mjesec. HTV-ova voditeljica se nije mogla sjetiti je li možda ranije zaboravila platiti neki račun.

Od estradnjaka prema sudskoj evidenciji dug imaju i pjevači Alka Vuica i Tony Cetinski.

U postupku ovrhe još je Đorđe Novković, od kojeg je jedan odvjetnik zatražio ovrhu nad njegovim dionicama "Hrvatske naklade zvuka i slike". Prema sudskim spisaima pjevačica Vana se u ovršnom postupku našla zbog kasko osiguranja.

Glasnogovornica Općinskog suda u Zagrebu Iva Žutelija kazala je da je tijekom prva dva tjedana u siječnju primljeno čak deset tisuća predmeta od strane ovrhovoditelja Čistoće i tri tisuće predmeta u kojima je ovrhovoditelj Gradska plinara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara