Padobranci u dvorištu Big Brother kuće

NATJECATELJI u RTL-ovom reality showu Big Brother u nedjelju oko 14 sati doživjeli su veliko iznenađenje kad su se u dvorište njihove kuće spustila tri padobranca. Prema zasad dostupnim informacijama, čini se da se ne radi se o RTL-ovom triku za privlačenje pozornosti.

Stanari su sjedili u dvorištu i prepucavali se oko podjele kućanskih poslova, kad je Alen odjednom pokazao prema nebu i kazao: " Ljudi pogledajte, padobranci su iznad našeg dvorišta. Idu k nama."

Kako pravila showa striktno nalažu da natjecatelji ne smiju doći u kontakt s nijednom osobom osim ostalih natjecatelja, Big Brother je putem zvučnika upozorio ukućane da brzo odu u mušku spavaonicu.

Samo par sekundi nakon što su natjecatelji ušli u kuću, padobranci su sletjeli u dvorište, gdje su se odmah stvorili i zaštitari koji su ih izveli van.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja T Portal, u PU Dubrava potvrdili su da je u 14:10 zaprimljen telefonski poziv od zaštitarske službe Big Brothera, gdje im je rečeno da su se tri osobe padobranom spustile u središnji dio dvorišta BB kuće. Policija je izašla na teren i na informativni razgovor privela tri člana aero kluba Zagreb.

Privedeni padobranci tvrde da su imali dozvolu za skok izvan područja aerodroma, a mjesto za doskok trebao je biti stadion nogometnog kluba Dubrava. No, zbog pogreške u letu i vremenskih neprilika padobranci su morali prisilno sletjeti.

Zanimljivo je da su padobranci sa sobom imali buketić cvijeća, kojeg su navodno morali dostaviti na stadion kao poklon za godišnjicu braka.

Glasnogovornik Big Brothera Kristijan Gržetić ovako je komentirao "posjet" padobranca: "Neugodno smo iznenađeni. Narušena je sigurnost naših kandidata. Naš je slijedeći korak poduzimanje svih mjera da se ovakvi postupci ne ponavljaju."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara