Paklena noć na šibenskom području odnijela dva života

ŠIBENIKOM je noćas odjeknula snažna eksplozija koja je ponajviše uzdrmala stanovnike u samom centru grada te gradske četvrti Gorica.

Oko 3,45 sati policija je primila dojavu o eksploziji i požaru u šibenskoj staroj gradskoj jezgri na drugom katu stambene zgrade u ulici Kralja Zvonimira broj 7. Nakon što su na mjesto događaja izišli pripadnici MUP-a i desetak vatrogasaca s tri vatrogasna vozila, iz stana su najprije izvukli tri neeksplodirane plinske boce za kućanstvo, a zatim su na krevetu pronašli mrtvo i karbonizirano tijelo 75-godišnjeg muškarca, koji je živio sam.

Požar je ugašen oko 4,40 sati, a tijelo poginulog prebačeno je na Odjel patologije šibenske Opće bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid još uvijek traje, pa policija ne daje informacije o uzroku požara. Galsnogovornica PU šibensko-kninske Rosanda Truta tijekom cijelog jutra bila je nedostupna na mobitel, pa smo bili uskraćeni za detaljnije informacije.

No, tu nije kraj crnim vijestima sa šibenskog područja. Policija je objavila da je od posljedica vatrene stihije preminuo i starac u mjestu nadomak Drniša.

Oko 9 sati dojavljeno je, da je u Tepljuhu, mjestu u blizini Drniša, u spavaćoj sobi obiteljske kuće izbio požar, koji su ugasili sami mještani, a pored izgorjelog kreveta pronađen je s opekotinama mrtav 79-godišnji vlasnik kuće. Očevid je također u tijeku.

D.R./Hina

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara