PALESTINAC NAMJERAVAO IZVRŠITI BOMBAŠKI NAPAD NA STADIONU

Palestinski bombašsamoubojica uhićen na nadzornoj točci kod Gaze prije tri tjedna s eksplozivom ušivenim u donje rublje u utorak je izjavio kako je namjeravao izvesti bombaški napad na nogometni stadion u Jaffi.

Uhićeni bombaš- samoubojica Mohammed al-Ghazi, izraelskoj televiziji Channel One je izjavio: "Pristao sam izvesti napad na stadionu Bloomfield u Jaffi. Volim nogomet i običavao sam ići na Bloomfield svaki put kada je igrao Maccabi iz Haife". Ghazi je izjavio da je do palestinskog ustanka prije četiri godine radio u Jaffi te da ga je unovačila skupina Hamas.

Ghazi se od 31. kolovoza, kada su ga izraelski vojnici uhitili na graničnom prijelazu između Gaze i Izraela nalazi u pritvoru. U trenutku uhićenja Ghazi je nosio novi oblik pojasa punjenog eksplozivom - donje rublje s ušivenim eksplozivom.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dan Ghazijevog uhićenja, međutim, nije bila zakazana niti jedna utakmica izraelske nogometne lige na stadionu Bloomfiled, a održavanje prve slijedeće utakmica bilo je predviđeno deset dana kasnije.

(Hina) xakoz ysb

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara