Palicom i sprejem napali direktora Zagrebačkih cesta

DIREKTOR Zagrebačkih cesta, jedne podružnice Zagrebačkog holdinga, Igor Rađenović, jutros je pretučen ispred svog doma, potvrđeno nam je iz zagrebačke policije.

Do napada na Rađenovića došlo je u Ulici Božidara Magovca, oko 8.15 sati. Dvojica napadača nisu bila maskirana, a na Rađenovića su, prema riječima glasnogovornice PU zagrebačke Aleksandre Ljube, nasrnuli sprejem i palicom.

Liječnička pomoć Rađenoviću je pružena u KBC Rebro, a prema prvim informacijama zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Napad povezan s USKOK-ovom istragom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbene informacije o tome kako je motiv napada na Rađenovića trenutna istraga koju USKOK provodi u Zagrebačkim cestama zbog sumnje na pranje velike količine novca, a koja bi mogla rezultirati brojnim uhićenjima, u policiji nisu željeli komentirati. Rečeno je tek kako je istraga o jutrošnjem napadu u tijeku.

Podsjetimo, USKOK je sredinom travnja naredio pokretanje istrage u Zagrebačkim cestama. USKOK-ovi istražitelji od tad pregledavaju veliku količinu dokumentacije o poslovanju i istražuju više sumnjivih poslova.

Rađenović, koji je u rujnu prošle godine na čelnom mjestu Zagrebačkih cesta zamijenio Ivana Kolarića, rođaka supruge zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, spremno je policiji predao svu potrebnu dokumentaciju, od koje se većina odnosi na razdoblje u kojem je Kolarić bio direktor.

I.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara