pančić na obonjanu otvorio susrete djece hrvatskih branitelja

Ministar hrvatskih branitelja Ivica Pančić otvorio je danas na otoku Obonjanu Susrete djece hrvatskih branitelja koje organizira Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, na čijem je čelu Tomislav Merčep.

Na Obonjanu se okupilo 590 djece iz svih hrvatskih gradova i općina koja su pobijedila na izlučnim regionalnim natjecanjima u malom nogometu, košarci, igri graničara, odbojci, povlačenju konopa, društvenim igrama te ona koja su se, po ocjeni žirija, istaknula najboljim likovnim, kiparskim i literarnim radovima.

Susreti djece hrvatskih branitelja tradicionalno se održavaju pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, a traju do 6. rujna.

Ministar Pančić odbio je s novinarima razgovarati o bilo čemu osim o susretima djece hrvatskih branitelja i otoku Obonjanu na kojemu se oni održavaju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako sadržaje na otoku Obonjanu treba staviti u punu funkciju. "Bilo bi idealno da Obonjan i dalje ostane mjesto namijenjeno isključivo djeci i mladima. Ako Grad Šibenik ne može sam platiti uređenje otoka, za očekivati je da će Vlada priskočiti u pomoć", rekao je Pančić.

Već sljedeći tjedan očekuje se dolazak nekih vladinih dužnosnika na Obonjan koji će sa šibenskim čelnicima razgovarati o adekvatnom programu kojim bi taj otok zaokružio svoju ponudu, dodao je.

(Hina) df ln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara