Pančić: U Otvorenom hrpa laži i insinuacija

SDP-ov saborski zastupnik Ivica Pančić sazvao je danas konferenciju za novinare u Hrvatskom saboru na kojoj je ustvrdio da je u sinoćnjoj emisiji "Otvoreno", koja se bavila obljelima o PTSP-a, izrečena "hrpa laži i insinuacija" koja pokazuje da HDZ gubi kompas i da je krenuo u kampanju.

Za emisiju, u kojoj ga je jedan od sudionika optužio da kao bivši ministar branitelja na duši ima više "dečki koji su suicid napravili, nego 50 posto srpskih zločinaca u Haagu", Pančić kaže da je naručena od potpredsjednice Vlade koja je u nju dovela najvećim dijelom svoje goste.

Odabir gostiju i sadržaj Otvorenog, osnova je ma temelju koje je zaključio da je emisija "kao naručena".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi i da su kod urednice Otvorenog Hloverke Novak Srzić česte jednostrane emisije, ali da dugo nije vidio emisiju poput sinoćnje u kojoj se nije moglo čuti drugačije mišljenje.

Navodeći da sam nikada i nikoga nije okrivljavao za nečiji suicid, Pančić je potpredsjednicu Vlade Jadranku Kosor i njenog bivšeg pomoćnika Hermana Vukušića prozvao da su pokazali svu svoju mizernost, da su spremni ići preko leševa da bi ostali na vlasti.

Ustvrdio je i da je Ministarstvo obitelji, hrvatskih branitelja i međugeneracijske solidarnosti leglo korupcije, kriminala i nereda, odgovornost Jadranke Kosor direktna, a njena nesposobnost sveopća.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara