Panika u Slavonskom Brodu: Policija opovrgava glasine da gradom šeće masovni ubojica

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

POLICIJSKA uprava brodsko-posavska reagirala je na priče koje su se jutros pojavile, da se u Slavonskom Brodu traži ubojica koji je povezan i s eksplozijom.

"Ističemo da nema razloga za zabrinutost ili uznemirenost, jer su navodi iz plasiranih priča neistiniti", stoji u priopćenju policije te se dodaje da se na pojedinim lokacijama u Slavonskom Brodu može vidjeti povećan broj policajaca koji rade svoj posao, ali to "nema nikakve veze" s pričom koja kruži gradom. "U tijeku su uobičajeni pojačani nadzori i aktivnosti koje policija provodi u sklopu svojih ovlasti", zaključuje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubojica drži zarobljene taoce na tržnici

Jutros se Slavonskim Brodom proširila priča da se u trgovačkom centru Billa dogodio žestoki obračun oružjem u kojem je muškarac prvo ubio četiri ili pet osoba, da bi potom presudio i sebi. Druga verzija je bila da je nakon krvoprolića u ukradenom automobilu pobjegao prema Savi. No, u svom pokušaju dolaska do granice presrela ga je policijska patrola koja je na njega zapucala, nakon čega je odustao od bijega i došao do tržnice. Tamo je uzeo nekoliko talaca.

Kada se vrlo zanimljiva priča proširila gradom, Brođani su panično počeli zvati policiju. Ta histerija se smirila tek kada je lokalna radiopostaja nekoliko puta ponovila policijsko priopćenje u kojem stoji da ubojica ipak nije na slobodi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara