Papina knjiga "Sjećanje i identitet" rasprodana za manje od mjesec dana

Prvo izdanje hrvatskoga prijevoda knjige pape Ivana Pavla II. "Sjećanje i identitet" rasprodano je za manje od mjesec dana te je već u prodaji drugo izdanje te knjige, izjavio je danas Petar Balta, glavni urednik splitske nakladne kuće "Verbum".

"Naklada od tri tisuće primjeraka brzo je rasprodana", napomenuo je Balta i dodao kako se i drugo izdanje dobro prodaje.

Papa u knjizi "Sjećanje i identitet" progovara o ključnim temama moderne povijesti - nacizmu, komunizmu, nacionalizmu i domoljublju, a posebnu pozornost posvećuje opasnostima suvremene demokracije, ulozi vjere u društvu i odnosu Europe i kršćanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Američka državna radiopostaja "Glas Amerike" objavila je da su u Sjedinjenim Državama ovaj mjesec najprodavanije knjige Svetoga Oca Ivana Pavla II.

Najprodavanija je prošli mjesec objavljena papina knjiga "Sjećanje i identitet: Razgovori u zoru jednog milenija," ističe Glas Amerike i dodaje kako tu uspješnicu slijede njegove knjige "Ustanite, hajdemo" (2004.) i "Prijeći prag nade". (1994.).

(Hina) xmk ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara