Pašalić: Nikada više ne namjeravam živjeti od politike

Pašalić: Nikada više ne namjeravam živjeti od politike

NEKADAŠNJI savjetnik hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana i jedan od najutjecajnijih (i najomraženijih) ljudi hrvatske politike, Ivić Pašalić, u zadnje se vrijeme posvetio – građevinarstvu.

Pašalić, naime, u zagrebačkim Remetama ovih dana gradi dvije jednokatnice, od 500 i 350 kvadratnih metara. Jednu će koristiti njegova obitelj, dok će drugu prodati ili iznajmiti, javlja Jutarnji list.

"Namjeravam se baviti građevinarstvom jer je to jedan od poslova koji donose najsigurniju dobit, a tržište je vrlo predvidljivo. No, ovo gradilište još je dio privatne investicije, namijenjene ponajprije obitelji. Na jesen bih sa svojom tvrtkom trebao krenuti u veće poslove." – izjavio je Pašalić, dodavši da se ipak ne namjerava u potpunosti povući iz politike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na četvornome metru apartmana na moru može se zaraditi i do 400 eura. Rijetki su poslovi na kojima je zarada od 25-35 posto." – tvrdi Pašalić, koji nije želio krenuti u gradnju kuća u Remetama prije nego što pribavi sve potrebne dozvole.

"Nikada više ne namjeravam živjeti od politike. Svatko tko se ozbiljno želi baviti politikom i oduprijeti se različitim utjecajima mora imati neovisan izvor prihoda." – zaključio je Pašalić, čija je stranka, Hrvatski blok, na prošlim parlamentarnim izborima dobila zanemariv broj glasova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara