Pašalić: Za stanje u Hrvatskoj jednako odgovorni i Tomčić i Račan

Predsjednik Hrvatskog blokapokreta za modernu Hrvatsku Ivić Pašalić večeras je izjavio ´da predsjednik HSSa Zlatko Tomčić ništa manje nije odgovoran za stanje u Hrvatskoj od Ivice Račana i SDPa, jer bi Račan bez njega već odavno pao´.

´Sadašnja vladajuća četvorka bavi se sama sobom, a nema nikakve vizije i Hrvatskoj ne nudi nadu´, rekao je Pašalić na osnivačkoj skupštini gradske organizacije stranke u Sisku.

´Kada vlast krene pendrecima rješavati nezaposlenost, kada pendrecima krene na opravdani socijalni bunt, onda znajte da je ta vlast pala, da je njezino vrijeme isteklo´, ocijenio je Pašalić.

Napomenuo je ´da nije pitanje kako će ona pasti, jer je ova vlast zapravo već sama od sebe pala. ´Pitanje je kako ju nadomjestiti boljom i kompetentnom vlašću, jer od same smjene radi smjene, koja ne znači novu kvalitetu, neće biti ništa, nego će samo donijeti razočaranje kakvo sada vlada među ljudima koji su glasovali za 3. siječanjsku vlast´, ustvrdio je Pašalić.

Pašalić je rekao da ´HB ne želi biti frakcija HDZ-a, već želi biti stranka koja će tuđmanizam kao tradiciju povezivati s modernim demokratskim idejama i projektima, te budućnošću´.

Za predsjednicu Gradske organizacije HB-a Siska izabrana je diplomirana pravnica Jelena Stepić, dosadašnja tajnica Gradskog odbora HDZ-a i potpredsjednica Gradskog vijeća Siska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara