Patricka Swayzea će kremirati, a pepeo prosuti po njegovom ranču

Tekst: I.Ka.
Foto: AFP

PATRICK Swayze je u ponedjeljak 14. rujna napustio ovaj svijet u 57. godini života nakon teške borbe protiv raka gušterače. Njegovo tijelo biti će kremirano u sljedećih 48 sati, saznaje Radar online. Patrickovo tijelo trenutno se nalazi u Los Angelesu. Želja mu je bila da njegov prah nakon smrti prospu po njegovom ranču u New Mexicu.

Glumac je jako volio svoj ranč i boravio je tamo što je više mogao. Nazvao ga je "Rancho de Dias Alegres" što bi u prijevodu značilo, "posjed sretnih dana", a pretvorio ga je u divlji rezervat. Obožavao je planine i kanjone koji su se na posjedu nalazili, a s obzirom da je bio veliki zaljubljenik u konje, kada je svoje vrijeme provodio na ranču, živio je "kaubojskim" načinom života. Na ranč je dolazio privatnim zrakoplovom kojim je osobno upravljao. Tamošnji lokalni stanovnici obožavali su proslavljenog glumca, a on im je govorio kako mu je to najdraže mjesto na zemlji.

Kolege žaluju za Patrickom

Tužni su ovo dani za Hollywood, složili su se njegovi kolege. U 57. godini, Hollywood je izgubio jednog od zapaženijih glumaca osamdesetih i ranih devedesetih.

Demi Moore koja je započela svoju karijeru u filmu "Duh" gdje je odigrala Swayzejevu partnericu prisjetila se jednog trenutka iz filma kojim je odala počast svome prijatelju: "Ljubav je u tebi, nosiš je sa sobom. Voljet ću te i nedostajat ćeš mi, Patrick".

Glumica Christina Appelgate pozdravila je svog prijatelja riječima: "Nadam se da će Patrickov prijelaz u sljedeći život biti ispunjen mirom. Moramo se boriti protiv raka gušterače, vjerujem da postoji lijek!"

Kolega i prijatelj Keanu Reeves odao je počast Patricku na Filmskom festivalu u Torontu. "On je bio jedna divna osoba i umjetnik. Čovjek koji je htio iskusiti život i posao. Živio je punim plućima", rekao je Reeves, te javno odao saučešće njegovoj obitelji i prijateljima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara