Patten u srijedu u posjetu Kosovu

VISOKI povjerenik Europske unije za vanjske odnose Chris Patten stiže u srijedu u posjet Kosovu, objavljeno je u utorak u Prištini.

Patten će u srijedu o aktualnoj situaciji na Kosovu i predstojećem dijalogom između Prištine i Beograda razgovarati s civilnim upraviteljom UN-a na Kosovu Harrijem Holkerijem i s predstavnicima kosovskih institucija.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori iz Skupštine Kosova objavili su kako će se povjerenik EU Patten i civilni upravitelj UN-a na Kosovu Holkeri u četvratk obratiti zastupnicima Skupštine Kosova. Kako se navodi, poruke dvojice visokih međunarodnih predstavnika odnosit će se na najnoviji razvoj situacije na Kosovu i razgovore o tehničkim pitanjima odnosa između Prištine i Beograda.

Kako je najavljeno, Patten će u četvrtak ujutro održati u Prištini konferenciju za novinstvo, nakon čega putuje u Beograd, gdje će tijekom poslijepodneva razgovarati s najvišim predstavnicima Srbije i Crne Gore. Vjeruje se kako će tijekom njegova boravka u Beogradu na dnevnom redu razgovora biti i najnovija situacija na Kosovu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara