Paul McCartney u Coloseumu

Paul McCartney, kompozitor i pjevač "Beatlesa", jednog od najznačajnijih sastava rock glazbe, održao je u subotu navečer koncert u Coloseumu, a nedjelju navečer će nastupiti u središtu Rima, na prostoru Fori Imperiali između Coloseuma i Trga Venecija.

Sinoćnji koncert u Coloseumu bio je za oko 300 osoba i namijenjen je u dobrotvorne svrhe. Ulaznice su među pozvanima bile na dražbi pa su dostigle i cijenu od 1.500 eura. Dio prikupljenih novaca otići će na obnovu muzeja u Bagdadu, koji je devastiran u ratu u Iraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Paul McCartney je sinoć u Coloseumu oduševio, a na večerašnjem koncertu očekuje se najmanje 200.000 gledatelja. Koncert je besplatan i mnogi zaljubljenici u glazbu "Beatlesa" proveli su noć u vrećama za spavanje na prostoru Fori Imperiali kako bi večeras mogli što bolje vidjeti svog glazbenog idola. McCartney će s početkom u 21,30 sati izvesti 36 pjesama od kojih čak 22 iz repertoara "Beatlesa", a ostale iz svoje solističke karijere.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara