Pavasović Visković: Bio sam danas ponovno na razgovoru u policiji jer sam ja tako sam htio

Pavasović Visković: Bio sam danas ponovno na razgovoru u policiji jer sam ja tako sam htio

ODVJETNIK Ljubo Pavasović Visković koji je bio u vezi s Ivanom Hodak njezina posljednja tri mjeseca života jutros oko 10 sati je ponovno bio na razgovoru u policiji. Na ispitivanju je proveo dva sata i nije želio ništa komentirati nakon što je izašao iz zgrade policije. Pavasović Visković je za Index večeras rekao da je bio na razgovoru u policiji jer je sam tako htio.

"Bio sam danas na razgovoru u policiji jer sam ja tako htio", rekao nam je Ljubo Pavasović Visković. Demantirao je navode medija da je prvo poligrafsko ispitivanje prekinuto jer je bio suviše rastresen.

Iz policije saznajemo kako je Pavasović Visković uistinu sam došao na razgovor te kako nije bio na poligrafskom ispitivanju, kao što su govorile prvotne informacije u medijima.

Ljubo Pavasović Visković je ujedno i odvjetnik Hrvoja Petrača kojeg je Zvonimir Hodak, odvjetnik Vladimira Zagorca optužio za umiješanost u ubojstvo njegove kćeri. Ljubo Pavasović je jučer izjavio da neizmjerno pati i da će patiti cijeloga života, te da vjeruje kako je Ivanu mogao ubiti samo neki psihopat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pored Ljube Pavasovića i svi njezini ostali dečki poput Ivora Vucelića su također bili na ispitivanju odmah nakon njezine likvidacije. Policija još ništa ne odbacuje kao mogući motiv ubojstva, pa tako niti zločin iz strasti. U istrazi je do sada ispitano više od 230 ljudi a policija nastavlja sa daljnjim ispitivanjima.

Jučer je policija napokon ispitala Hrvoja Petrača u zatvoru u Lepoglavi, a iako on preko odvjetnika poručuje da je spreman za poligrafsko ispitivanje, ono još nije učinjeno. Njegovi sinovi, Novica, Nikola i Roko su također jučer bili na poligrafu i tvrde da su ga prošli dok policija ne želi ništa komentirati o njihovom poligrafskom testiranju.

J.B.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara