Pecek na obilaznici za koju je radove otvorila Kosor: Radovi nisu počeli

SABORSKI zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HSS-a Željko Pecek danas je na gradilištu virovitičke obilaznice prosvjedovao jer je potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor prošli tjedan otvorila radove na zapadnoj virovitičkoj obilaznici koji još nisu počeli.

Kako je rekao, riječ je o zloporabi ovlasti u svrhu predsjedničke kampanje.

"Budući da još nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi ni obavljena geodetska mjerenja, radovi neće ni početi prije proljeća", rekao je Pecek, dodavši kako tim činim on zatvara radove na zapadnoj virovitičkoj obilaznici.

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor otvorila je radove na gradnji devet kilometara duge zapadne virovitičke obilaznice na državnoj cesti D-5 Terezino Polje - Kutina u srijedu 8. prosinca. Vrijednost radova je 100 milijuna kuna, investitor su Hrvatske ceste, a glavni izvođač je varaždinska tvrtka "Ceste".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je otvorenje radova na gradnji obilaznice služilo za predsjedničke izbore. Sve je bilo po načelu drži vodu dok majstori odu. Nisam povrijeđen što me protokol ministrice Kosor nije pozvao na tu svečanost jer ne želim biti dio tog društva, ali to je stvar dobra odgoja i zato im javno poručujem da sam ja saborski zastupnik ove izborne jedinice i da poput dvaju HDZ-ovih zastupnika pozvanih na skup predstavljam birače", rekao je Pecek.

(Hina) xggaz yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara