Pedofilski prijatelji uhićenog profesora prijetili smrću Pinkiju i Maksu

ŽRTVE nedavno uhićenog profesora pedofila, 57-godišnjeg Darka Veljana, Mateo Špehar i Marijan Ostić poznatiji kao Pinki i Maks, otkrili su redakciji 24sata imena još dvojice pedofila s kojima su imali seksualne odnose, a zbog straha od njihove osvete, dvojac je napustio Zagreb.

"I da mi netko stavi pištolj na glavu svejedno mi je. Nemam što izgubiti." - kaže Maks koji ne želi više strahovati od osvete ljudi iz pedofilske mreže čiji je dio bio i uhićeni profesor Veljan.

"Rekli su nam da će nas progutati mrak ako ih spomenemo. Nismo imali namjeru odati ih, ali ovo je kraj, neće nam nitko prijetiti." - poručuju Pinki i Maks koji su zatražili da im se objave imena i fotografije.

Pinki i Maks su novinarima Večernjeg lista pokazali mjesta gdje se okupljaju profesorovi prijatelji pedofili, a Pinki tvrdi da je ponekad i pod prijetnjom oružja morao pristati na seksualni odnos.

"Katkad bi repetirao pištolj i normalno da sam mu onda morao dati da mi puši." - kaže Pinki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Gundulićeve ulice, u kojoj živi profesor Veljan, mjesta na kojima pedofili ordiniraju razasuta su po cijelom gradu. U neboderu u Gajnicama, kaže Pinki, živi profesor matematike, također pedofil, a susjedi potvrđuju da već dulje sumnjaju u profesorove pedofilske sklonosti.

Uz spomenute adrese, odredište pedofila je i Zagorska ulica gdje su Maks i Pinki posjećivali "bauštelca" po imenu Mario koji "nije bio loša stranka". Nezgodan je bio stanoviti Boris sa Cvjetnog trga koji je nasilan, a jedan njihov prijatelj redovita je Borisova mušterija. Navodno se time bavi jer prehranjuje trudnu djevojku.

Jedna od posljednjih lokacija koju je dvojac posjetio prije odlaska iz Zagreba je kuća u Ilici. Kuća ima samo dva stana, a vlasnik kuće Zvonko Kožić tvrdi kako u kući nitko ne živi te da je na prodaju.

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara