Petersen zabranio registriranje kosovskih vozila u Srbiji

CIVILNI upravitelj UN-a na Kosovu Soren Jessen Petersen objavio je "izvršnu odluku" prema kojoj se vlastima u Srbiji zabranjuje izdavanje dokumenata o registraciji vozila na teritoriju Kosova, priopćio je u subotu UNMIK.

Civilni upravitelj UN-a na Kosovu odlučio je da se od 1. srpnja 2005. godine sva vozila sa "starim" registarskim oznakama općina na Kosovu (PR, PZ, KM, PE, DL, DJ itd) neće moći kretati na teritoriju pod nadzorom i ovlastima UNMIK-a.

Soren Jessen-Petersen je, kako se navodi, ostavio mogućnost da svaki građanin Kosova do 30. lipnja dobije nove dokumente o registraciji vozila.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki stanovnik Kosova, koji posjeduje nevažeće dokumente o registraciji vozila, imat će pravo da do 30. srpnja 2005. godine, te dokumente preda nadležnim vlastima na Kosovu kako bi primio registarske tablice KS i dokumente o registracije vozila i to bez ikakvih administrativnih troškova", dodaje se u odluci civilnog upravitelja UN-a na Kosovu.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara