Petrov tek danas doznao za ideju Crnoje: Neće biti nikakvog registra izdajnika

Petrov tek danas doznao za ideju Crnoje: Neće biti nikakvog registra izdajnika

Foto: FAH

BOŽO PETROV otkrio je detalje o izboru ministara nove vlade.

"Nije točno da smo stavljali veto, ali Zdravko Marić nije bio među ljudima na koje smo stavili veto. Ali bilo je nekoliko ljudi na koje smo stavili veto", kazao je Petrov te odbio komentirati je li MOST stavio veto na Antu Ćorušića.

"Sve stvari koje će se raditi radit će se usuglašavanjem. Nema ništa od registra izdajnika", kazao je Petrov za RTL o najavama Crnoje. Dodao je i da je za tu izjavu čuo tek prije 15 minuta. Na upit kako je moguće da će sutra u Saboru podići ruku za čovjeka koji je tako nešto izjavio, a tek je sada čuo za njegovu izjavu, Petrov je rekao da ne može čuti baš svaku izjavu svih kandidata.

"Ako je istina ono što je rekao Hasanbegović, onda se ne bih složio s time", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za N1 Petrov je komentirao i mali broj žena u novoj vladi.

"Od naših šest je jedna. Tkao da smo nekako u omjeru. Mi smo dali svoje kandidate oni koji su bili najbolji su prošli. S druge strane je bilo favorita za dva ministarstva ali tako je nažalost ispalo u omjeru muškog i ženskog spola. Misli da bih javnost trebala biti zadovoljni", kazao je.

Na upit kada će potpisati koalicijski sporazum, kaže: "To je reformski sporazum, imat će pet ključnih stvari po resorima. To će biti večeras ili sutra ujutro prije vlade. Imat ćemo racionalizaciju svih javnih tijela, regionalnih samouprava i javnih tijela na državnoj razini nakon analize stanja".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara