Picula pozdravio sudionike konferencije o promatranju izbora

HRVATSKI ministar vanjskih poslova Tonino Picula pozdravio je u utorak navečer sudionike i goste međunarodne konferencije posvećene procesu promatranja izbora koja se od 25. do 29. lipnja održava u Zagrebu, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova.

Konferencija se održava u organizaciji Ureda za demokratske institucije i ljudska prava Organizacije za europsku sigurnost i suradnju, GONG-a i NEEDS (Mreža Europljana za potporu izborima i demokraciji), uz potporu Europske Komisije te uz sudjelovanje stručnjaka i predstavnika za promatranje izbora iz dvadesetak zemalja Europe, Azije, Afrike, Sjeverne i Južne Amerike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na domjenku u povodu konferencije ministar Picula je izrazio zahvalnost organizatorima ove konferencije na njihovim naporima na izgrađivanju standarda promatranja i provođenja demokratskih izbora, a GONG-u je čestitao na prestižnoj nagradi Hrvatskog sabora "Zlatni grb" dodijeljenoj ovoj udruzi za poseban doprinos razvoju parlamentarizma, demokracije i ljudskih prava u Republici Hrvatskoj, kaže se u priopćenju.

(Hina) pp rb

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara