Pijani mladić ´demontirao´ rotirku na policijskom golfu

PIJANI 25-godišnjak, očigledno ohrabren viškom maligana u krvi, bez ikakva povoda jučer se popeo na parkirani policijski "golf" i nogom demontirao rotirajuće svijetlo na krovu vozila te prilikom uhićenja laktom udario policajca.

Na haubu policijskog "golfa", parkiranog u Veslačkoj ulici, pijani mladić skočio je u ponedjeljak u 2,30 sati. Nakon što je nogom razbio rotirajuće svjetlo, mladić je pobjegao.

U trenutku mladićeva performansa na njihovom automobilu, dvojica policajaca su, kako je izvijestila zagrebačka policija, u obližnjem ugostiteljskom objektu kontrolirali poštivanje radnog vremena. Za napad na njihovo prijevozno sredstvo doznali su od gosta koji im je rekao da je napadač pobjegao u "alfa romeu 145". Povrijeđena ponosa, policajci su odmah krenuli u potjeru, naravno, bez uključene rotirke, a bjegunca i njegovu dvojicu prijatelja sustigli su kod raskrižja Slavonske avenije i Hrvatske bratske zajednice.


Prilikom legitimiranja i pregleda, pijani 25-godišnjak udario je laktom po usni jednog policajca. Sva trojica mladića su potom uhićena i privedena u policijsku postaju, gdje se otkrilo da je 25-godišnjak od ranije poznat po teškim krađama, krivotvorenju isprava i zlouporabi droga.

Njega će policija zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu prijaviti za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, a njegovim prijateljima slijedi prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara