Pijani pacijent u Čačku iščupanom jelkom namlatio liječnika i portira bolnice

Tekst: I.M.
Foto: Ilustracija

PROŠLE je subote 50-godišnji Velimir V. djelatnike prijemnog odjela bolnice u Čačku izudarao iščupanom jelkom. Kako prenosi Blic, Velimira su pijanog dovezli sa svadbe, a jelku kojom je namlatio liječnika Aleksandra Lukića i portira Čedomira Kojovića, iščupao je iz žardinjere pred bolnicom.

Hitnu pomoć na svadbu je pozvala Velimirova rodbina i to zato što je previše popio. Dok ga je medicinsko osoblje izvlačilo iz sanitetskog vozila i pokušavalo ga uvesti u bolnicu, pijani Velimir je skočio s nosila i počeo udarati sve po redu.

Prema riječima očevidaca, prvo je šakom u glavu nekoliko puta udario medicinsku sestru Slađanu Šibalić, a potom je njenu kolegicu Dušicu Milutinović udario šakom u prsa.

No, ni tu nije stao - iz žardinjere je iščupao sedamdesetak centimetara visoku jelku, ušao u zgradu i jelkom počeo udarati portira koji je pritrčao u pomoć napadnutim medicinskim sestrama.

Velimir je zatim jelkom napao i dežurnog liječnika, dr. Aleksandra Lukića, te ga je izudarao po glavi i tijelu. Tad je konačno došla i policija, koja je pijanog Velimira s lisicama na rukama odvela na psihijatrijski odjel.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara