Pijani Rus umro u avionu na letu od Moskve prema Torontu

KANADSKE vlasti istražuju slučaj ruskog državljanina koji je u srijedu umro u zrakoplovu ruske kompanije Aeroflot na letu od Moskve prema Torontu.

Istražitelji su razgovarali s oko dvjestotinjak putnika koji su putovali zrakoplovom. Neki su putnici pokojnog suputnika opisali riječima da je tijekom leta bio jako pijan.

Prema svjedočenjima ostalih putnika, njihov suputnik nije bio samo pijan već je popio ogromnu količinu alkohola i bio je vrlo neugodan. Putnici koji su sjedili pored njega pokušavali su ga zadržati u sjedalu i spriječiti ga da smeta ostalim putnicima.

Policija je službeno tek potvrdila da je u slučaju bilo alkohola, ali još uvijek ispituje točne uzroke i okolnosti smrti pijanog putnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega još je nekoliko putnika tijekom leta pilo alkohol iz boce. Pijani je putnik tijekom leta dosađivao ostalim putnicima, a nakon nekog vremena osoblje zrakoplova ga je premjestilo na posebno mjesto blizu prostora s business klasom. Jedan ga je putnik kasnije vidio da leži i da je potpuno poplavio u licu.

Točan uzrok smrti znat će se nakon što završi obdukcija mrtvog tijela, doznaju kanadski mediji iz policijskih izvora u Torontu.

I.K.
Foto: AFP arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara