Pištoljima za paintball protiv Glavaševih plakata

Pištoljima za paintball protiv Glavaševih plakata

PREDSJEDNIK HVIDRA-e Miljenko Kolobarić danas je osječkom Državnom odvjetništvu prijavio Mladež HDZ-a u tom gradu, i njihova predsjednika Milana Opačka jer su mu neki Osječani rekli da su tri osobe njegovim vozilom došle do plakata za knjigu o Branimiru Glavašu i pucale na njih pištoljem za paintball.

Svjedoci koji su upozorili navodne mlade HDZ-ovce da prestanu pucati bijelu boju na plakate su građani iz Osijeka, i koliko Kolobarić zna, nemaju veze sa HDSSB-om. Ukoliko ga pozove policija vezano za ovaj incident, kaže on, dat će im njihove kontakte kako bi posvjedočili što su vidjeli uvečer 19. kolovoza.

"Vidjeli su tri osobe u Renaultu Laguna registracijskih oznaka OS 008-MO, koji se u petak navečer zaustavio kod plakata kod Strossmayerove ulice. Izašli su iz auta i pucali iz pištolja za paintball na reklamu za knjigu. Svjedoci kažu da su prepoznali Opačka. Ja ga uopće ne znam, znaju ga oni", kaže za Index predsjednik osječke HVIDRA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolobarić kaže kako je Opačka vidio samo jednom na televiziji, prije nekoliko mjeseci, i da nije gledao HDZ- ovu jučerašnju osudu uništavanja plakata. Gdje je bio predsjednik HDZ-ove mladeži 19. kolovoza u večer i igra li ponekad paintball, nismo uspjeli saznati od njega, jer se ne javlja na mobitel.

A.B.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara