Pobijedio Kerumov čovjek: Mucalo novi intendant splitskog HNK

Tekst: Dragan Miljuš
Screenshot: Youtube

KAZALIŠNO vijeće splitskog HNK jednoglasno je danas dalo povjerenje Dušku Mucalu, koji će postati novi intendant ukoliko ga potvrdi Gradsko vijeće u srijedu.

Mucalo je svojim bogatim iskustvom dorastao složenoj situaciji u splitskom HNK-u, ustvrdio je član kazališnog vijeća Joško Čelan. On možda i najbolje zna koliko je situacija složena jer ga je partija 80-ih strogo ukorila zbog pozitivne kritike velikosrpske predstave "Golubnjača" Jovana Radulovića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika radna energija, zrelost, optimizam i motivacija

"Bio je najbolji, i po programu i po svemu ostalom. Pokazao je da u potpunosti razumije složenu problematiku jedne takve kulturne ustanove od nacionalnog značaja, kako umjetnički, tako i gospodarski aspekt. Mucalo je dokazao veliko iskustvo u ovoj i srodnim kulturnim djelatnostima. Zrači ljudskom zrelošću, optimizmom, velikom radnom energijom i motivacijom. Njegove druge radne i ljudske osobine, među kojima je i njegova sposobnost rješavanja složenih odnosa, jamče da će u suradnji s drugima uspješno obavljati svoju odgovornu dužnost", zaključila je predsjednica Kazališnog vijeća Sanja Erceg Vrekalo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara