Poboljšalo se zdravstveno stanje Ivice Račana

POSLJEDNJA informacija objavljena u četvrtak prijepodne govori kako se zdravstveno stanje predsjednika SDP-a Ivice Račana poboljšalo.

Informaciju o poboljšanju Račanovog zdravstvenog stanja Indexu je potvrdila i voditeljica SDP-ovog Ureda za odnose s javnošću Gordana Grbić dodajući kako se liječenje nastavlja prema planu.

Ured za odnose s javnošću demantirao je sinoćnje informacije o navodno kritičnom stanju Ivice Račana kao i informacije da je premješten u jedinicu intenzivne njege.

Jučer tijekom dana Račanovo se zdravstveno stanje pogoršalo te su izvršenim liječničkim pretragama otkrivene nove metastaze u mozgu.

U današnjem priopćenju se nadalje demantira informacija kako je zbog pogoršanog Račanovog zdravlja otkazan sastanak Izbornog stožera SDP-a.

Naime, sastanak se jučer uopće nije niti trebao održati. Još u ponedjeljak voditelj Izbornog stožera Slavko Linić sazvao ga je za četvrtak i to u  proširenom sastavu sa svih deset koordinatora i voditeljima stručnih skupina za izradu pojedinih izbornih programa, priopćeno je iz SDP-a.

Također, jučer nije bilo ni posebnog sastanka "na kojem su liječnici navodno izvijestili o Račanovom kritičnom zdravstvenom stanju", pa onda na njemu nisu mogli biti ni Račanovi sinovi.

U SDP-u napominju kako će o svim informacijama bitnim za liječenje Ivice Račana i dalje točno i pravodobno obavještavati javnost.

I.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara