Počele istražne radnje protiv nogometaša Nine Bule zbog tučnjave

SASLUŠANJEM trojice svjedoka danas su na zagrebačkom Županijskom sudu počele istražne radnje protiv nogometaša Hajduka i hrvatske reprezentacije Nine Bule, osumnjičenog za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Tužiteljstvo Bulu tereti da je sredinom listopada prošle godine, nakon kvalifikacijske utakmice za europsko prvenstvo s Bugarskom, u jednom kafiću nedaleko zagrebačkog Doma sportova izazvao tučnjavu u kojoj je jedna osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Bule je u kafiću bio s bratom Marinom i nogometašem Kamen Ingrada Mariom Čižmekom, a nakon izbijanja svađe je, kako tvrdi tužiteljstvo, palicom udario Ivana Dž. po leđima koji je od udarca pao na tlo, nakon čega su ga Bule i ostali navodno nastavili rukama i nogama tuči po glavi i tijelu. U tučnjavi su mu nanijeli više hematoma i slomili šaku desne ruke, a lakše su ozlijedili i Ivanovog prijatelja Denisa Š.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se doznaje iz neslužbenih izvora bliskih zagrebačkom Županijskom sudu, ozlijeđeni u tučnjavi Bulu danas nisu izravno teretili. Oštećeni Ivan Dž. je istražnom sucu Milanu Došenu navodno kazao da nije vidio tko ga je udario po leđima, dok je Denis Š. izjavio da je u Bulinim rukama vidio nekakvu palicu, no da nije vidio je li ju i upotrijebio.

Treći svjedok, koji se u vrijeme tučnjave nalazio u lokalu, rekao je da nije vidio tko je sudjelovao u tučnjavi. Svi svjedoci su, kako se doznaje, loše sjećanje obrazložili pijanstvom.

U nastavku istražnih radnji iskaze bi trebale dati osobe koje su s Bulom bile u društvu. Sam Bule bi trebao biti saslušan u Splitu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara