Podravka i Blue Sun hoteli potpisali ugovor o suradnji

BLUE SUN HOTELI i Podravka potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji, temeljem kojeg će koprivnička prehrambena industrija do kraja 2008. godine provesti implementaciju, nadzor i nadogradnju HACCP sustava u objektima hotelskog lanca.

Ugovorom se potvrđuje strateško partnerstvo između dviju tvrtki koje prelaze okvire klasičnog komercijalnog odnosa. Riječ je o prvom i jedinstvenom ugovoru u hrvatskoj poslovnoj praksi čija je komercijalna vrijednost veća od 13 milijuna kuna.

Sa strane Blue Sun hotela ugovor je potpisala direktorica Sanja Gagulić, a sa strane Podravke član Uprave Miroslav Vitković

Implementacija HACCP sustava provodit će se na nivou svake članice Blue Sun hotela zasebno po principu "Taylor made". Bit će obuhvaćeni Hoteli Tučepi d.d. Tučepi, Hoteli Brela d.d. Brela, Zlatni Rat d.d. Bol i Hotel Alan Starigrad - Paklenica, hotelske kuće koje su u sastavu Blue Sun hotela. Inače, unutar Blue Suna posluje 12 hotelskih kuća s ukupnim kapacitetom od oko 5000 hotelskih kreveta.

Blue Sun hoteli prepoznali su Podravku ne samo kao sigurnog i kvalitetnog dobavljača, već i kao prehrambenu kompaniju koja je spremna svoj know how i dobru poslovnu praksu prenijeti svojim poslovnim partnerima i time doprinijeti obostranom profitabilnijem poslovanju.

Prema prvim procjenama, indirektni učinci ugovora su gotovo dvostruko veći. Svrha implementacije HACCP sustava u Blue Sun hotele nije jedino u uspostavljanju odgovarajućih standarda u okviru zakonski propisanih normi, već ima za cilj podići kvalitetu upravljanja poslovnim procesima koji će rezultirati podizanjem kvalitete ugostiteljskih usluga i podizanje sigurnosti gostiju na europsku razinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara