Podrug popljuvao policiju: Kad mene šutnu, to je prekršaj, a za gay paradu izmislili su kaznena djela

Foto: Nikša Stipaničev / Cropix

LUKA PODRUG, prvak HČSP-a, šokiran je izvješćem splitske policije o postupanju na Gay Prideu. Izvješće je Podrug zatražio kako bi vidio zbog čega su privedeni oni koji su sudionike parade gađali kamenicama i dovikivali prijeteće poruke.

Podrugu bacanje kamenica izražavanje drugačijem mišljenja?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvješće policije je sramotno! Izmišljaju kaznena djela i privode zbog izražavanja drukčijeg mišljenja. A kada se mene napadne, onda se to karakterizira prekršajem. Policija je potpuno instrumentalizirana i ispolitizirana, ali to će se zasigurno promijeniti sada kada dođu ovi koji nisu nikada bili u politici", kao i obično, kuljao je cinizam iz Podruga, koji je bio vrlo nezadovoljan postupanjem policije i kada ga je pred Banovinom nogom u stražnjicu šutnuo taksist. 

HČSP o gay paradi: Nasilje perverzne manjine nad normalnom većinom

Kao što je Index već izvijestio, Podrug i njegovi HČSP-ovci su bili izrazito protiv parade, koju su okarakterizirali kao nasilje perverzne manjine nad normalnom većinom. Mladež HČSP-a spremala je i nekakvu konkretnu akciju ispred stranke, no opozvani su u posljednji trenutak. Mala je vjerojatnost da se ipak nisu odazvali pozivu i spremno dočekali paradu na rivi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara