Poduzetniku Aleksandru Hajduki španjolska nagrada

Treće izdanje nagrade "Španjolska u Hrvatskoj" dodijeljeno je u utorak u Zagrebu hrvatskome poduzetniku Aleksandru Hajduki kao priznanje za velik doprinos u bilateralnim trgovinskim odnosima dviju zemalja. L

Kao predstavnik Hrvatske gospodarske komore u Španjolskoj, član i osnivač Udruge hrvatskih menadžera i predstavnik Energetskog instituta Hrvoje Požar u toj zemlji, Hajduka, generalni direktor španjolske tvrtke Transmadrid d.o.o., radio je na brojnim projektima raznih gospodarskih sektora, stoji u obrazloženju nagrade koju je poduzetniku uručio veleposlanik Alvaro Sebastian de Erice y Gomez Acebo.

Nagrada je gospodinu Aleksandru Hajduki "priznanje za njegov neiscrpni dugogodišnji rad, koji obavlja više od 33 godine, kako bi održao živima bilateralne trgovinske odnose", rekao je veleposlanik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ekonomist i psiholog po zvanju, Hajduka (55), je sa španjolskim tvrtkama radio na projektima brodogradnje, željeznice, alternativnih izvora energije, novih tehnologija i turizma.

Dobitnici ove recentno ustanovljene nagrade, kojom se pojedincima odaje priznanje za istaknut rad na unapređenju odnosa dviju zemalja, prošlih su godina bili Silvana Luetić na području obrazovanja te Davor Šuker, na području športa, a ove je godine Španjolska odlučila nagraditi poslovni sektor.

(Hina) xrt yps

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara