Pogledajte akciju zagrebačkih policajaca: Popeli se ljestvama, razbili prozor i upali u stan dilera

Screenshot i video: PU zagrebačka

JUČER su policajci Odjela kriminaliteta droga PU zagrebačke dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim muškarcem i zaplijenili ukupno 120 grama heroina, manju količinu hašiša i novčane iznose od 47 700 kuna i 40 150 eura za koje se sumnja da su pribavljeni preprodajom droge.


U akciji nalik onima iz akcijskih filmova, zagrebački policajci su se ljestvama popeli do prozora, razbili ga te ušli u stan 52-godišnjeg dilera jer je ovaj tijekom višegodišnje preprodaje droga razvio modalitete koji su znatno onemogućavali policijske službenike u pribavljanju dokaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik na zasad neutvrđen način nabavljao količine od najmanje 500 grama heroina, nakon čega je miješao heroin s raznim primjesama radi dobivanja na masi te vršio daljnju preprodaju.

Vrijednost zaplijenjene droge cijeni se na 36 000 kuna, dok bi u uličnoj preprodaji dostigla i znatno viši iznos. Osumnjičeni je od ranije evidentiran zbog zlouporabe droga, a jučer je, uz kaznenu prijavu, priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara