Pogledajte kako je češki predsjednik Vaclav Klaus ukrao kemijsku

Pogledajte kako je češki predsjednik Vaclav Klaus ukrao kemijsku

Foto i video: YouTube

ČEŠKI predsjednik Vaclav Klaus našao se u neugodnoj situaciji kada je televizija objavila snimku na kojoj se jasno vidi da je ukrao kemijsku olovku tijekom svog posjeta Čileu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je njegov kolega govorio, Klaus je uzeo kutiju, izvadio kemijsku olovku, malo je gledao i mahao glavom. Tada kemijska izlazi iz vidokruga te ju Klaus drži kod koljena u desnoj ruci. Potom, dok vjerojatno misli da svi drugi gledaju u govornika, kemijsku prebacuje u lijevu ruku i trpa je u džep sakoa. Uz smiješak zakopčava gumb na sakou i vjerojatno misli kako je njegova krađa uspjela.

Na kraju desnom rukom zatvara kutije i lijevom pomiče fascikl na stolu. Snimku je objavila češka televizija "168 sati", a ubrzo je postala hit na YouTubeu. Klausov glasnogovornik Radim Obhvat pokušao je opravdati svoga šefa te tvrdi kako nije ukrao kemijsku. "I mi poklanjamo takve olovke zajedno s notesom. To je obična kemijska s grbom države kakvu dobiju predsjednici i članovi delegacija tijekom državnih posjeta", kazao je Obhvat.   

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara