Pojačan promet na Istarskom ipsilonu

NA VEĆINI cesta promet je pojačan, a zbog mokrih i skliskih kolnika i usporen. Na autocesti A 1 Zagreb-Split u smjeru unutrašnjosti pred tunelom Sveti Rok kolona vozila duga je oko dva i pol kilometra, pred Malom Kapelom oko kilometar i pol, a u smjeru mora oko jedan kilometar. Na naplati Lučko otovreno je 12 izlaza a kolona vozila duga je oko deset kilometara stoga HAK vozačima savjetuje da voze starom karlovačkom cestom.

Na Istarskom ipsilonu od mosta Mirna do graničnih prijelaza sa Slovenijom sporo se kreće kolona vozila duga oko deset kilometara.

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, pred naplatom Trakošćan kolona je vozila u smjeru Maclja duga je oko dva kilometra. Zbog državnog blagdana, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza, zabranjuje se  promet za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona počevši od petka, 3. kolovoza od 15 do 23 sata, u subotu 4. kolovoza od 04 do 14 sata i u nedjelju 5. kolovoza od 12 do 23 sata na svim važnijim državnim cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na autocesti A1 Zagreb-Split između čvorova Ogulin i Brinje, te Sveti Rok i Maslenica zabrana je u subotu od 4 do 18, a u nedjelju od 8 do 20 sati. Na D1 Ličkoj magistrali u to vrijeme nema zabrane.

Na graničnim prijelazima Plovanija, Kaštel, Macelj i Bregana pojačan promet osobnih vozila na izlasku iz zemlje uz moguća čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe te nema dužih čekanja na ukrcaj.

Ma.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara