Pokopan vozač Dalibor Burazović

HRVATSKI vozač Dalibor Burazović, nesretno stradao u Iraku prije dva tjedna u napadu pobunjenika na kamionski konvoj, pokopan je popodne na gradskom groblju u Novoj Gradiški.

Uz obitelj i rodbinu te brojne prijatelje, Dalibora su do vječnog počivališta ispratili i njegove kolege vozači te prijevoznici koji su stigli iz mnogih krajeva Hrvatske.

Dvadesetdevetogodišnji Burazović ubijen je u napadu na kamionski konvoj kod iračkog grada Mosula. Tijelo je jučer popodne dovezeno u Novu Gradišku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogrebu Dalibora Burazovića u ime Udruge hrvatskih cestovnih prijevoznika bio je nazočan član Nadzornog odbora Zdravko Frleta.

Frleta je u izjavi novinarima rekao kako je ta tragedija potaknula osnivanje fonda za pomoć obitelji Burazović, posebno za školovanje Daliborove desetogodišnje kćeri. Namjera je Udruge osnovati i trajnu zakladu koja bi bila od pomoći svim vozačima i njihovim obiteljima u slučaju stradanja.

Komentirajući stanje u prijevozništvu, rekao je kako je žalosno što je Dalibor morao poginuti da bi se počelo raspravljati o problemima vozača i prijevoznika. Dodao je kako je teško stanje u prijevozništvu posljedica nesređenih odnosa na tržištu tih usluga.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara