Pokušaj ubojstva vlasnika Pashe?

NOĆAS se u Maksimirskoj cesti na križanju s Hondlovom tijekom vožnje aktivirala eksplozivna naprava postavljena pod Mercedes Josipa Antića Zefe, u čijem je vlasništvu prostor u kojem se nalazi narodnjački klub Pasha.

U priopćenju zagrebačke policije navodi se da je u 1,40 sati aktiviranjem eksplozivne naprave došlo je do pokušaja ubojstva hrvatskog državljanina (1967.). Očevidom je utvrđeno da je u noći sa četvrtka na petak u vremenu između 19 i 1,30 sati nepoznati počinitelj pod osobni automobil marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka stavio eksplozivnu napravu.

Tijekom vožnje Maksimirskom cestom u smjeru istoka ista se aktivirala te je došlo do manje eksplozije. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a procjenjuje se da je nastala manja materijalna šteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Automobilom je upravljao vlasnik prostora u kojem se nalazi poznati narodnjački kluba Pasha Josip Antić zvani Zefa. Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksnadra Ljuba za Index nije mogla potvrditi tu informaciju.

Antić je vlasnik podebljeg policijskog dosjea koji ga povezuje se s organiziranim kriminalom, kamatarenjem i drogom.

Zbog očevida cijelu noć je bio obustavljen promet u dijelu Maksimirske, od križanja s Hondlovom, do ulice Gojka Šuška, što je u tom dijelu grada stvorilo prometne zastoje i gužve.  Obustavljen je bio i tramvajski promet koji je  normaliziran oko sedam sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara