Policajac ukrao kompjuter vrijedan 4 tisuće kuna

POLICAJAC, koji je na bolovanju od kolovoza prošle godine, provalio je s još jednim muškarcem u trgovinu informatičke opreme u Bjelovaru i ukrao kompjuter u vrijednosti od 4 tisuće kuna.

Dva muškarca su u petak rano ujutro razbili staklo na ulaznim vratima trgovine i otuđili kompjuter. Bjelovarska policija, koja je postavila punktove na ceste, vrlo brzo je uhvatila pljačkaše. Kako saznaje Novi list, policajac je djelatni pripadni PP Umag, a rodom je iz Velikog Grđevca kod Virovitice.

Glasnogovornik PU istarske Marko Petković rekao je kako je prvostupanjska zdravstvena komisija procijenila da nije sposoban za posao u policiji nakon čega mu je oduzeto službeno oružje. Postupak pred drugostupanjskom zdravstvenom komisijom je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije želio govoriti o detaljima, Petković je dodao da se policajac nedolično ponašao izvan službe, a da je u kolovozu 2004. godine, od kada je na bolovanju, pokrenut upravni postupak zbog prestanka službe po sili zakona koji je još u tijeku.

Otkako je na bolovanju, PU istarska s njim nije inala nikakve kontakte, a u prostorijama kojima se policajac koristi u Bjelovaru policija je pronašla kalašnjikov i devet okvira municije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara