Policija će prijaviti razbojnika kojem je djevojka morala dati dvije kune

PU MEĐIMURSKA izvijestila je danas o slučaju razbojništva koje je nad 24-godišnjom djevojkom izvršio 38-godišnji muškarac.

24-godišnjakinja je policiji rekla da su ju pokraj I. Osnovne škole u Čakovcu presreli nepoznati muškarci koji su joj uzeli novac. Nešto kasnije policija je blizu škole zatekla muškarca (1970.) i ženu (1972.) iz Piškorovaca koje se dovodi u vezu s događajem.

Oboje su privedeni u čakovečku policijsku postaju gdje je nad njima provedena kriminalistička obrada. U istoj postaji policija je obavila informativni razgovor s djevojkom koja je rekla da se napad dogodio oko 10.40 sati u ulici Kralja Tomislava nedaleko jedne trgovine.

Djevojka je s novčanikom izašla iz trgovine te joj je, kako je pojasnila, prišao muškarac star oko 40 godina i od nje zatražio novac. Pri tom ju je uhvatio za ruku i opet tražio novac, a ona mu je dala dvije kune te je istrgnula svoju ruku i pobjegla, stoji i priopćenju PU međimurske koja je ovaj događaj u svom priopćenju naslovila s "razbojništvo".

Po završetku kriminalističke obrade PU međimurska će protiv 38-godišnjaka iz Piškorovca podnijeti kaznenu prijavu.

I.K.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara