Policija i dalje traga za počiniteljem okrutnog ubojstva kod Novigrada

ISTARSKA policija i dalje traga za počiniteljem okrutnog ubojstva u Kršinu, nedaleko od Novigrada, gdje je jučer ujutro u svojoj kući pronađen mrtav 54-godišnji Adrian Banković, izvijestila je danas glasnogovornica istarske Policijske uprave Štefanija Prosenjak Žumber.

Po njezinim riječima, kriminalistička obrada traje, a dosad je saslušano mnogo osoba radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su uzrokovale to ubojstvo.

Zamjenik županijskoga državnog odvjetnika Bruno Ivinić, istražna sutkinja Županijskoga suda u Puli Sena Midžić-Putinja, te djelatnici krim-policije i Centra za kriminalistička vještačenja iz Zagreba obavili su očevid, a sutra će se na patologiji pulske Opće bolnice obaviti obdukcija, koja bi trebala utvrditi kako je i kada ubijen Adrian Banković.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Banković je bio privatni građevinski poduzetnik. Radio je u Italiji, a nakon rastave živio je u izvanbračnoj vezi s talijanskom državljankom, 48-godišnjom Mariom Anom Cattinare.

Kako je novinarima potvrdio zamjenik županijskoga državnog odvjetnika Bruno Ivinić, Bankovića su jučer pronašli prvi susjed i njegov rođak Franjo Pavliček. Pokojnik je imao mnogobrojne posjekotine i veliku ranu na vratu, odrezan mu je prst, a blizu njega pronađena je sjekira.

Istraga se nastavlja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara