Policija intenzivno traga za ubojicom iz Preloga

POLICIJA i dalje intenzivno traga za nepoznatom osobom koja je u ponedjeljak prošloga tjedna u Prelogu, počinivši razbojstvo, ubila 25-godišnju trudnu blagajnicu Gordanu Fic iz međimurskog sela Dragoslavca.

Kako je danas rekla Irena Branović, glasnogovornica PU međimurske, nakon dojave o razbojničkom ubojstvu odmah je bio angažiran cjelokupni operativni sastav PU međimurske, a u pomoć su pristigli stručnjaci Centra za kriminalistička vještačenja MUP-a iz Zagreba. Policijski djelatnici pregledali su tisuću motornih vozila i prikupili obavijesti od više od 500 građana. Za više od 50 ljudi bila je obavljena kriminalistička obrada, a sedmorica najuže osumnjičenih bila su podvrgnuta poligrafskom testiranju.

Tragajući za ubojicom, policijski su službenici pretražili i devet stanova, odnosno kuća, a oduzet je i veći broj različitog vatrenog oružja. Blagajnica je ubijena iz malokalibarskog oružja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nekoliko sumnjivih osoba zatražena je i provjera putem Interpola.

Irena Branović prenijela je zahvalu načelnika PU međimurske Gorana Cmrečaka, po čijem su mišljenju mediji korektno izvješćivali o tom događaju. Ponovno je pozvala građane koji su na dan ubojstva bili u mjenjačnici ´Lotus´ od 16 do 17 sati pretprošlog ponedjeljka, ili su pak u to vrijeme bili u preloškoj Glavnoj ulici, da se jave policiji ako su vidjeli ili čuli bilo što na temelju čega bi se moglo ući u trag ubojici 25-godišnje Gordane Fic.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara