Policija još uvijek traga za ubojicom šibenskog ronioca

ŠIBENSKA policija još uvijek traga za ubojicom koji je jučer popodne na južnoj strani otoka Žirja, kod punte Rasohe, ubio 34-godišnjeg šibenskog roniloca Darka Kolića, udarivši ga gliserom.

Vozač glisera nije se zaustavio na mjestu nesreće, a šibenska policija još uvijek nije prikupila niti jedan konkretan dokaz o mogućem vozaču glisera, te moli eventualne očevice da se jave nadležnim ustanovama ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom vezanom za nesreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dosadašnjim podacima šibenske Lučke kapetanije, u blizini mjesta nesreće bila su dva glisera. Mjesto na kojemu je nesretni Darko Kolić jučer ronio s prijateljem bilo je propisno označeno.

S obzirom na to da su jučer na moru smrtno stradale tri osobe, ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta uputio je upozorenje zapovjednicima brodova i jahti, voditeljima brodica i svim sudionicima u pomorskom prometu, u kojemu između ostalog upućuje da se strogo pridržavaju propisa vezanih uz sigurnost plovidbe, posebice pravila za izbjegavanje sudara na moru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara