Policija kod Glavaševog kandidata pronašla ilegalno oružje i eksploziv

OSJEČKA je policija u domu Vladimira Flačera, kandidata Nezavisne liste Branimira Glavaša za vijećnika Osječko-baranjske skupštine, pronašla veću količinu minsko-eksplozivnih sredstava, streljiva i automatskog oružja koje je Flačer ilegalno posjedovao.

Flačerov dom pretražen je temeljem naloga istražnog suca osječkog Županijskog suda koji je pretres stana zatražio nakon što je nesuđeni vijećnik u nedjelju u osječkoj bolnici prijetio da će Odjel kardiologije "dignuti u zrak".

Nakon tih prijetnji Flačer je uhićen, međutim, u prostorijama osječke 2. Policijske postaje pokušao je izvršiti samoubojstvo vješanjem o vlastitu košulju, u čemu na sreću nije uspio. Zbog toga je hospitaliziran, a jučer ujutro prebačen je u zagrebačku Bolnicu za osobe lišene slobode.

Protiv Flačera će, osim već podnesenih kaznenih prijava zbog prijetnje većem broju ljudi te obiteljskog nasilja, biti podnesena prijava i zbog nedozvoljenog držanja oružja i minsko-eksplozivnih tvari, piše Vjesnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Flačer je u nedjelju upao na Odjel kardiologije KB Osijek tražeći svoju suprugu Suzanu Flačer koja u bolnici radi kao medicinska sestra, a pri tom je osoblju bolnice prijetio da će ih "sve dignuti u zrak". Supruga ga je tom prilikom udarila staklenom bocom po glavi.

Protiv Flačera je prije mjesec dana podnesena kaznena prijava zbog prijetnji supruzi, koja je nedavno podnijela brakorazvodnu parnicu.

(Foto: Večernji list)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara