Policija počela istragu protiv Mladena Anića

ZAGREBAČKA policija započela je s predistragom o navodnom zlostavljanju zaposlenika i životinja u zagrebačkom Zoološkom vrtu za koja je u javnosti prozvan direktor Mladen Anić koji te optužbe odbacuje kao neistinite.

Predistragu, odnosno predistražne radnje policija je započela po nalogu državnog odvjetništva koje je to zatražilo zbog nedavnih napisa u novinama o navodnom zlostavljanju u Zoološkom vrtu.

Pozivajući se na priču bivše zaposlenice zagrebačkog ZOO-a, mediji su objavili da je Anić fizički i psihički maltretirao svoje zaposlenike te naređivao okrutna ubijanja i zlostavljanja životinja. Potom su mediji objavili priču jednog zaposlenika koji tvrdi da je s još najmanje desetak kolega sudjelovao u stravičnom premlaćivanju deve sjekirom.

Anić je sve te optužbe odbacio kao neistinite, a 50 zaposlenika Zoološkog vrta, članova podružnice Sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima, odbacili su tvrdnje da ih je maltretirao i naređivao im okrutna ubojstva životinja. Oni su Aniću izrazili punu podršku i lojalnost.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara