Policija podiže kaznenu prijavu protiv Narcisa Mujkića

Policija podiže kaznenu prijavu protiv Narcisa Mujkića

PROTIV Narcisa Mujkića, supruga pjevačice grupe Colonia, zagrebačka će policija podići kaznenu prijavu jer je u nesreći koja se dogodila u petak u 19:20 u Držićevoj ulici teško ozlijeđen njegov suvozač, 22-godišnji hrvatski državljanin.

Podsjetimo, Mujkić je u petak navečer zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad skupocjenim Porsche Turbom, te je nakon 30-tak metara nekontrolirane vožnje udario u betonski stup nadvožnjaka.

Mujkić je pretrpio samo tjelesne ozljede, a "deblji" kraj izvukao je njegov suvozač, koji je zadobio potres mozga.

Kako Index doznaje iz zagrebačke policije, Mujkić je upravljao automobilom koji glasi na osobu koja stanuje u Švicarskoj, pa će, ukoliko se utvrdi postojanje carinskog prekršaja, zbog toga biti podignuta prijava protiv muža pjevačice Colonie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Mujkića zagrebačka će policija podići kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj ima teško ozlijeđenih, pa tako Mujkiću prijeti novčana kazna odnosno kazna zatvora do tri godine.

Napomenimo da je novi Porsche 911 GT2 2003. godine, kad ga je Mujkić kupio, koštao oko 2 milijuna kuna. Mujkić je tako razbio jedan od najsavršenijih sportskih automobila na svijetu, čija su vozne osobine bez premca.

Porsche 911 GT2 ima 462 konjskih snaga, a za postizanje brzine od 100 km/h treba mu 4.1 sekunda. Maksimalna brzina koju postiže je 315 km/h.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara