Policija pronašla kod dvojice neimenovanih hrvatskih državljana kokain

ZAGREBAČKI policijski službenici sinoć su uhitili dvojicu neimenovanih hrvatskih državljana kod kojih su pronašli i oduzeli oko 66 grama kokaina.


Kad su policajci pokušali legitimirati jednoga od njih, 30-godišnjaka, počeo je bježati, no uhićen je svladan i zajedno s 29-godišnjakom, koji je pružao otpor, doveden u službene prostorije policije. U bijegu je odbacio pištolj sa osam komada streljiva koji je neovlašteno posjedovao, priopćila je policija.

Provjerom je utvrđeno da je u ožujku PU zagrebačka za tim pištoljem raspisala objavu, pošto je vlasnik podnio prijavu o nestanku oružja.

Pretragom stana 30-godišnjaka pronađene su bjanko prometna dozvola i knjižica vozila koje su otuđene u rujnu prošle godine na makarskom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uhićenici će uz kaznenu prijavu po završetku kriminalističke obrade biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe opojnih droga.

Oba uhićenika su višestruko evidentirani za kaznena djela protiv imovine, a jedan od njih za kaznena djela protiv života i tijela, te kaznena djela protiv javnog reda.

Uhićenici do sada nisu evidentiran zbog zloporabe opojnih droga, izvijestila je policija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara