Policija pronašla kokain kod Rajka Dujmića

RAJKO DUJMIĆ, "šef" Novih fosila, uhićen je u četvrtak u jednom zagrebačkom kafiću zbog posjedovanja kokaina, objavio je Jutarnji list

Iako su nagađanja o Dujmićevom korištenju kokaina već dugo vrijeme prisutna u javnosti, Dujmić je u razgovoru za Jutarnji list ustvrdio da mu je kokain podmetnut.

"Sve mi je to netko podmetnuo! Grozno! No, ne čudi me kad se sjetim što su sve o meni proteklih godina pričali i pisali." - kazao je Dujmić.

"Koji crni kokain! U životu nisam taknuo ništa žešće od piva. Pa ja imam pedeset godina. Mislite da nemam pametnijeg posla od nekakvog drogiranja?" - zapitao se Dujmić, dodavši kako kokain nije pronađen kod njega, nego u njegovoj blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taman sam ležerno uživao u drugoj pivici, kad su na vrata banuli policajci koji su počeli legitimirati goste. Znajući da sam nedužan, i dalje sam mirno pio svoje piće kad mi je prišao jedan policajac i pitao me je li to moje. "Koje?" - upitao sam ga ja. On mi je tada rekao da su kraj stalka za novine, u blizini kojeg sam sjedio, pronašli kokain i zamolio me da pođem s njima u policijsku postaju. Mirno sam se digao i otišao s dečkima u njihovu stanicu." - kazao je Dujmić "Jutarnjem".

List navodi kako je Dujmić nakon ispitivanja pušten kući, a policijska obrada je u tijeku.

Podsjetimo, nekadašnji Dujmićevi suradnici, skladatelj Vladimir Mihaljek Miha i pjevač Vlado Kalember, još su u ožujku 2004. u razgovoru za Arenu potvrdili da je Dujmić neko vrijeme proveo u Austriji na liječenju od ovisnosti.

Kako Index doznaje od dobro obaviještenog policijskog izvora, policijski službenici zatekli su Rajka Dujmića s nešto manje od grama kokaina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara