Policija traga za nestalim djevojkama iz Dvora i Petrinje

POLICIJSKA uprava sisačko-moslavačka izvijestila je kako već mjesec dana tragaju za nestalom 15-godišnjakinjom iz Dvora, dok za 17-godišnjakinjom iz Petrinje tragaju posljednjih 10-ak dana.

Emina Asanović posljednji je put viđena 23. svibnja poslijepodne, kad je, zajedno s ostalom djecom, krenula na predstavu u sisačko kazalište. U jednom trenutku se izdvojila iz grupe i nestala. Nestanak je policiji prijavila socijalna radnica sisačkog Dječjeg doma "Vrbina", u kojem je djevojčica bila zbrinuta.

Emina je visoka oko 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima ovalno lice, dugu kosu obojanu u crveno i kestenjaste oči. U trenutku nestanka je bila odjevena u rozu majicu na bretelice i plave traperice, a imala je obuvene japanke.

Otišla van i nije se više vratila

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka 17-godišnje Anje Ivković iz Petrinje, policiji je 17. lipnja prijavila kako je njena kćer 14. lipnja, u večernjim satima, otišla od kuće. Nakon toga se nije vratila niti se javila majci.

Anja je visoka oko 168 centimetara, srednje je tjelesne građe i ima dugu crnu kosu te tamno smeđe oči. Kad je posljednji put viđena, bila je odjevena u šarenu majicu dugih rukava, svijetlo plave traperice, a na nogama je imala crveno-bijele tenisice.

Budući da dosadašnja potraga za djevojčicama nije dala nikakve rezultate, policija za pomoć moli građane. Ukoliko ste vidjeli Eminu i Anju, ili znate gdje se trenutno nalaze, policiji to možete javiti na broj 92.

I.M.
Foto: PU sisačko-moslavačka

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara