Policija traži skrivene sobe u kući otmičara Natasche Kampusch

AUSTRIJSKA policija u utorak je izvršila novi, detaljan pregled kuće u kojoj je Wolfgang Priklopil osam godina zatočenu držao Nataschu Kampusch, koju je oteo kad je imala samo deset godina.

Naime, policijski istražitelji sumnjaju da u Priklopilovoj kući postoji nekoliko skrivenih soba, pa je tako dvanaest detektiva detaljno pregledavalo kuću koja se nalazi u Strasshofu, predgrađu Beča, istražujući mogućnost da je Priklopil u kući opremio još kakvu ćeliju bez prozora, javio je austrijski Federalni biro za kriminalistiku, a prenosi Associated Press.

No, policija ipak nije sugerirala da je Priklopil, koji je počinio samoubojstvo bacanjem pod jureći vlak nekoliko sati nakon što je Natascha Kampusch pobjegla iz zatočeništva, možda oteo još neku djevojčicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija zasad nije otkrila nijednu skrivenu prostoriju u kući pokojnog Priklopila, ali su kazali medijima kako je njegova kuća "ogromna", te kako će pretraživanje kuće potrajati nekoliko dana.

Istražitelji još uvijek nisu obavili obavijesni razgovor s 18-godišnjom Kampusch,  te navode kako će ona sama odlučiti kad će biti spremna na razgovor o svom osmogodišnjem zatočeništvu.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara