Poljakinja namamila bivšeg dečka u stan obećavajući mu seks pa ga satima brutalno zlostavljala

POLJAKINJA Karolina Fedyna namamilaje svog bivšeg dečka Lukasza u stan u engleskom gradiću Hoveu obećavši mu seks, no dočekale su ga brutalne batine.

Umjesto ugodnih trenutaka, u stanu bivše djevojke dočekala su ga najmanje petorica muškaraca koji su ga vezali lisicama i mučili iduća 24 sata, dok se u susjednoj sobi za to vrijeme održavala zabava. 24-godišnja Karolina je tako pozirala svom novom dečku odjevena u rozu uniformu sa lisicama u ruci, dok su u susjednoj sobi njenog bivšeg mučili prijatelji novopečenog dečka.

Oni su 20-godišnjem Lukaszu stavili lisice, tukli ga bejzbol palicama, palili kožu cigaretama i rezali nožem, a na sudu su rekli kako nisu smjeli izaći iz sobe dok bar jednom ne udare svog poljskog sunarodnjaka. Kako se u drugom dijelu stana održavala zabava, odlazili su na predah uz koju krišku torte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud je jučer trojicu zlostavljača osudio na po dvije godine zatvora, dok se danas očekuje presuda Karolini, njezinu dečku i još jednom sadistu koji u terorizirali Lukasza kako bi mu se Poljakinja osvetila za neplaćenu stanarinu.

A.P.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara