Pomoćnik ministra Pejković pušten iz bolnice

LOVRE PEJKOVIĆ (50), pomoćnik ministra javnih radova, obnove i graditeljstva pušten je danas iz bolnice u kojoj je smješten nakon što je u subotu u napadu trojice nepoznatih muškaraca na autocesti KarlovacZagreb zadobio lakši potres mozga, doznaje se u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju.

Dežurni liječnici Klinike potvrdili su Hini da je pomoćnik ministra i načelnik Uprave za prognanike, povratnike i izbjeglice pušten iz bolnice, nakon što su neurološki nalazi pokazali da je zdravstveno stanje stabilno i da nije riječ o opasnoj ozljedi. Preporučeno mu je mirovanje.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama izjavila je danas da policija intenzivno traga za trojicom nepoznatih napadača koji su Pejkovića presreli s dva automobila, prisilili da zaustavi službeni automobil u kojem je bio s 50-godišnjim prijateljem i potom ga jedan od njih udario šakom u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Za sada nitko nije osumnjičen, a opis napadača koji je dao pomoćnik ministra trenutno nije od velike koristi", kazala je Vulama, dodavši da su napadači vozili "dva tamna velika automobila".

U policiji kažu da se ne zna motiv napada, a isto je medijima izjavio i Pejković koji tvrdi da napadače nikada prije nije vidio.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara