Pomozimo Tini Kirasić, djevojčici iz Ogulina koja boluje od leukemije

Foto: Radio Ogulin

TINA KIRASIĆ iz Ogulina, učenica drugog razreda OŠ Ivane Brlić Mažuranić, treba vašu pomoć. Sve do prije nekoliko dana Tina je bila veselo, zdravo dijete. Ali život joj se praktički preko noći pretvorio u noćnu moru, kada je otkriveno da boravi od leukemije. Tina se trenutno nalazi u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

Njeni roditelji, mama Astra i tata Ivica, još ne mogu vjerovati što ih je zadesilo doslovce  preko noći. Posljednjeg ponedjeljka u studenom nisu bili spremni na šok, a tad su doznali od čega boluje njihova Tina. Vjerovali su da je riječ o običnoj virozi i manjim želučanim tegobama. Na žalost, nije bilo tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zdravstveno stanje Tine Kirasić za sada se ne poboljšava usprkos prvim poduzetim zdravstvenim mjerama. Ivica Kirasić u slučaju pogoršanja zdravstvenog stanja polaže nade u jedan lijek koji je  skup i teško dostupan. Za sada za njim nema potrebe jer organi nisu otkazali.

Nakon što je Radio Ogulin uz podršku Tininih susjeda pokrenuo akciju prikupljanja financijskih sredstava za Tinino liječenje, Ivica Kirasić uputio je zahvalu svima koji su im u prvim trenucima Tinine bolesti priskočili u pomoć. 

U okviru Adventskog sajma na jednom od prodajnih mjesta moći ćete kupiti i kalendar s Tininom  fotografijom i na taj način pomoći nesretnoj obitelji Kirasić. Astra i Ivica Kirasić imaju još četverogodišnju Lanu, a žive od jedne plaće. Zaposlen je samo Ivica i primanja im više neće biti dovoljna za svakodnevne odlaske u Zagreb.

Stoga apeliramo na sve dobre ljude: pomozite Tini i njenoj obitelji. Nije samo dobro došla svaka kuna, već i svaka lipa. Uplate možete izvršiti na račun Ivice Kirasića, otvoren u Erste banci, na broj 3203324888.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara